Om ophavsret

Kopiering mv.

Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på hjemmesiden BentDahlJensen.dk stilles til rådighed for visning/læsning.

Du må gerne printe enkelte kopier til dit eget private brug.

Uddannelsesinstitutioner, virksomheder, myndigheder mv. må printe kopier efter gældende aftale mellem Dansk Journalistforbund og Copydan Tekst & Node. Du kan læse mere om aftalen her.

Hvis du ønsker at bruge billeder, grafik mv. fra hjemmesiden i et trykt og/eller digitalt medie, kræver det en skriftlig aftale med Bent Dahl Jensen. Det kan ske ved at sende en mail til skribent2014@outlook.com.

Links

Du må gerne henvise og linke til hjemmesiden BentDahlJensen.dk og i enkeltstående tilfælde til artikler på hjemmesiden, hvis det sker med en tydelig kildeangivelse.

Gentagen og systematisk brug af dybe links direkte til artikler og andet materiale på hjemmesiden er kun tilladt efter forudgående aftale med Bent Dahl Jensen. Der må heller ikke linkes på en måde, så hjemmesiden BentDahlJensen.dk kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre der er indgået en aftale herom.

BentDahlJensen.dk er ikke ansvarlig for indholdet på hjemmesider, som der linkes til i vores artikler.