Hjemmeside om religionsfrihed

Der oprettet en ny hjemmeside med artikler om religionsfrihed og krænkelser af religionsfriheden. Hjemmesiden, der redigeres af journalist Bent Dahl Jensen, har adressen: www.religionsfrihed.nu.

Lige nu ligger der ca. 75 artikler på hjemmesiden – nogle er nye, andre har tidligere været offentliggjort på andre medier. Der er korte nyheder og længere baggrundsartikler. Det overordnede fokus er retten til at have en religion eller overbevisning, retten til at skifte religion og overbevisning samt retten til ikke at have en tro eller overbevisning. Desværre er det en rettighed, der begrænses og krænkes i mange lande. Derfor handler mange artikler om de indskrænkninger, der sker af religionsfriheden i Danmark og ud over jorden.

Hjemmesiden er fortsat under opbygning, og der føjes jævnligt nye artikler til – og nogle af de eksisterende opdateres med mellemrum.